DSCN0720.JPG

Golfsurfen

Wachten op de perfecte golf in de Noordzee bij Ouddorp. Hier ga je de zee in en leer je golfsurfen. De les bestaat uit twee delen, in het eerste deel wordt de basis van golven uitgelegd en hoe je liggend op je surfboard een golf kan pakken. Wanneer iedereen dat onder de knie heeft gaan we door naar het tweede deel van de les, het opstaan op je surfboard.  

a83494a5-8325-4c71-ac22-20eaf4e3fd76.JPG

Zeilen

Je krijgt zeilles op een unieke plek, waar de enthousiaste instructeurs je binnen een dag zoveel mogelijk proberen te leren.  Na deze mooie ervaring ben jij een pro en is het Grevelingenmeer straks te klein voor jou.  

87367bd1-9032-49ee-90c0-f7c4580697e7.jpg

Powerkiten

Powerkiten is zowel leuk als spannend. Je krijgt powerkite les op het strand bij Natural High, hierna kun je de powerkite met je ogen dicht besturen. Powerkiten is de basis van kitesurfen en eveneens een mooie manier om je krachten te meten met de wind.   

GPTempDownload.jpg

Zwemparadijs

In het zwemparadijs naast onze huisjes kunnen de deelnemers na een dag watersporten even bijkomen in een van de bubbelbaden. Wie nog niet moe is kan van de glijbaan en nog veel meer!  

KdlI7RdCT%OCUJA8ok7%jQ.jpg

Bowlen

Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf!  

fullsizeoutput_9a7.jpeg

Paardrijden

De natuurlijkste buitenrit beleef je in Renesse, waar je op de rug van een prachtig paard de omgeving te zien krijgt. Rij door bos en duinen, langs appelgaarden en polders.

Misschien durf jij zelfs wel door zee! 

 

b7e27631-e999-4e3f-91fb-9b8d03393d59.jpg

Midgetgolfen

Wil jij midgetgolfen op een van de meest spectaculaire banen van Europa? Of ga speel jij liever in de buitenlucht, op de ‘Shark Island minigolf’?

 

Wie slaat er in de minste pogingen raak en wint het spannende midgetgolftoernooi?