ACTIVITEITEN

Golfsurfen

Wachten op de perfecte golf in de Noordzee bij Ouddorp. Hier ga je de zee in en leer je golfsurfen. De les bestaat uit twee delen, in het eerste deel wordt de basis van golven uitgelegd en hoe je liggend op je surfboard een golf kan pakken. Wanneer iedereen dat onder de knie heeft gaan we door naar het tweede deel van de les, het opstaan op je surfboard.  

Zeilen

Je krijgt zeilles bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Een unieke plek, waar de enthousiaste instructeurs je binnen een dag zoveel mogelijk proberen te leren.  Na deze mooie ervaring ben jij een pro en is het Grevelingenmeer straks te klein voor jou.  

Powerkiten

Powerkiten is zowel leuk als spannend. Je krijgt powerkite les op het strand bij Natural High, hierna kun je de powerkite met je ogen dicht besturen. Powerkiten is de basis van kitesurfen en eveneens een mooie manier om je krachten te meten met de wind.  

Zwemparadijs

In het subtropisch zwemparadijs naast onze huisjes kunnen de deelnemers na een dag watersporten even bijkomen in een van de bubbelbaden. Wie nog niet moe is kan van de wildwaterbaan, glijbanen, de Turbo Tunnel, stroomversnellingen en nog veel meer!  

Aquasplash

De Aquasplash is een parcour van luchtkussens op de Grevelingen. De deelnemers gaan onder begeleiding het Aquasplash park in. De kinderen die het liever van een afstandje bekijken mogen in een bootje rond het parcour varen, uiteraard met begeleiding. 

Midgetgolfen

Wil jij midgetgolfen op een van de meest spectaculaire "special effects" banen van Europa? Of ga speel jij liever in de buitenlucht, op de ‘Shark Island minigolf’ (een aangelegde midgetgolfbaan in piratensferen)?

 

Wie slaat er in de minste pogingen raak en wint het spannende midgetgolftoernooi?

Bowlen

Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf! 

Lasergamen

De Laser Battle is een soort laser tag of laser shooting, dit is een van de varianten op Paintball. Met een klein kastje op een geweer worden al je schoten geregistreerd.

Spanning en sensatie dus! Probeer met je team de vlag van de tegenstander te veroveren, maar duik op tijd weg als je 'geraakt' dreigt te worden!