IMG_9993.jpeg

logeren

De meeste kids en jongeren vinden het leuk om uit logeren te gaan, echter is dat niet voor iedereen even makkelijk. Ook kan het fijn zijn voor ouders om even alleen te zijn. Daarom biedt Flamping Camps sinds een aantal jaar Flamping logeren aan. Een geweldige logeervoorziening, een veilige plek en een huiselijke setting. Kortom, alles om een weekend plezier te maken, zelfstandiger te worden, leuke activiteiten te ondernemen en om tegelijkertijd even op adem te komen.  

Het is een kleinschalige logeervoorziening, met maximaal plaats voor 5 kinderen per weekend. Er zullen te allen tijde 2 begeleidsters ter plaatse zijn, zowel overdag als 's nachts.

Elk weekend worden er activiteiten als paardrijden, koken, bakken, fietsen, sportschool, knutselen, film kijken, chillen en zwemmen aangeboden. Natuurlijk kijken wij ook naar de wensen van onze deelnemers, want bij Flamping geldt "niets moet, alles mag". 

De betaling vindt plaats vanuit het Persoons Gebonden Budget, voorafgaand aan het logeerweekend wordt er een overeenkomst gesloten tussen de deelnemer en Flamping Camps. Hier kunnen wij jullie mee helpen, neem voor meer informatie contact met ons op. 

Ben je benieuwd en wil je komen kijken? Laat het ons even weten!

IMG_9997.jpeg