Flamping Camps herfst

Ma 19 oktober - vr 23 oktober 2020

Ga deze herfstvakantie mee met de speciale Flamping Camps editie!

Iedere dag ondernemen wij de tofste sportieve activiteiten. Je maakt deze week nieuwe vrienden, werkt samen en je ontdekt nieuwe talenten, terwijl je de grootste lol hebt.

 

Accommodatie

Je verblijft in twee huisjes op Park de Wijde Blick in Renesse. Er slapen per kamer 2 kinderen met 1 begeleidster. Het is een fijn park aan zee, en het zwembad ligt nog net niet in onze achtertuin!

Programma en activiteiten

We trappen de week af op maandag 19 oktober in het zwemparadijs op het park. In dagen die volgen worden er onder andere zeillessen, surflessen en rots- en waterlessen gegeven. Op dinsdag en donderdag worden er kooklessen verzorgd, gericht op zelfstandigheid. Ontbijten doen wij lekker luxe met verse broodjes, een fijnere start van de dag bestaat niet. 

 

Begeleiding

Het vaste Flamping Camps Team is er natuurlijk weer bij! Deze bestaat uit Johanneke Karels, al meer dan 20 jaar leerkracht op het speciaal onderwijs en Laura Karels, verpleegkundige. Naast de vaste begeleiding is er ook individuele begeleiding voor deelnemers die hier behoefte aan hebben. Meer over de begeleiding lees je hier

Persoonsgebonden Budget

Uit ervaring is gebleken dat betaling vanuit het Persoonsgebonden Budget bijna altijd mogelijk is. Dit gaat middels een zorgovereenkomst. Neem hierover contact op met Johanneke. 

Schrijf je snel in, want vol is vol!