top of page

Midweek herfst 2020

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2021

Deze herfstvakantie hebben wij een te gekke week gehad op Attractiepark Duinrell, samen met 5 lieve deelnemers: Chris, Demion, Romy, Savio en Ziggy.


Op maandag begon het feest dan eindelijk! Na het bijkletsen rende we het park in. Wat vonden wij het stoer dat jullie in de achtbanen durfde!Op dinsdag hebben we een tocht door de duinen gemaakt. Ook hebben we de uitkijktoren beklommen. Woensdag zijn we naar het Tikibad geweest, na het zwemmen hebben we poffertjes gegeten!

Op donderdag was het zonnig en zijn we naar zee geweest. Romy heeft daar paard "brownie" uitgelaten. 's Avonds hebben we lekker friet gegeten en milkshakes gedronken, en toen kon de bonte avond ein-de-lijk van start. Op de top hits en Dj Ziggy ging iedereen los. Na het dansen hebben we nog gebowld. We sloten de bonte avond af met een spooktocht over het park.


Vrijdag sliep iedereen uit, na een heerlijk ontbijtje zijn we naar het Tikibad gegaan. Helemaal fris hebben we geluncht in het park, en natuurlijk hebben we nog een laatste rondje achtbanen gedaan. We sloten de dag af bij de bowlingbanen.


- FLAMPING

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page