top of page

vakanties

Ieder jaar organiseert Flamping Camps een sportieve midweek weg.

dit jaar is dat van

 maandag 15 t/m vrijdag 19 juli (zomervakantie 2024)

Flamping Camps midweek

Ga mee op vakantie met Flamping Camps!

Tijdens de Flamping Camps vakantie maak je nieuwe vrienden en met hun beleef je de grootste lol. Iedere dag ondernemen wij de tofste sportieve activiteiten, zoals surfen, zwemmen en voetballen.

 

Accommodatie

Je verblijft in een kamphuis bij de zee in Burgh-Haamstede. Je slaapt met 2 andere deelnemers en een begeleidster op een kamer. Het kamphuis is van alle gemakken voorzien en ligt op een afgesloten terrein met schommels en een voetbalveld. je loopt vanaf het terrein direct het bos en de duinen in, naar de zee.  

Programma en activiteiten

We trappen de week af op maandag in het zwembad. In dagen die volgen worden er onder andere zeillessen, golfsurflessen en rots- en waterlessen georganiseerd. Daarnaast gaan wij natuurlijk bowlen, lasergamen en midgetgolfen. Ook wordt er een kookles verzorgd, gericht op zelfstandigheid. Ontbijten doen wij lekker luxe met verse broodjes en fruit, een fijnere start van de dag bestaat niet. De donderdagavond staat in het teken van de bonte-avond en we sluiten de week af met een heerlijke bbq.

Begeleiding

Het vaste Flamping Camps team is er natuurlijk weer bij! Deze bestaat uit Johanneke Karels, gedragsspecialiste en al meer dan 20 jaar leerkracht op het speciaal onderwijs en Laura Karels, de liefste verpleegkundige ooit. Naast de vaste begeleiding is er ook individuele begeleiding voor deelnemers die hier behoefte aan hebben.

Flamping Camps golfsurfen

golfsurfen

Wachten op de perfecte golf in de Noordzee bij Ouddorp. Hier ga je de zee in en leer je golfsurfen. De les bestaat uit twee delen, in het eerste deel wordt de basis van golven uitgelegd en hoe je liggend op je surfboard een golf kan pakken. Wanneer iedereen dat onder de knie heeft gaan we door naar het tweede deel van de les, het opstaan op je surfboard.

Flamping Camps zeilen

zeilen

Je krijgt zeilles op een unieke plek, waar de enthousiaste instructeurs je binnen een dag zoveel mogelijk proberen te leren.  Na deze mooie ervaring ben jij een pro en is het Grevelingenmeer straks te klein voor jou.

Flamping Camps powerkiten

powerkiten

Powerkiten is zowel leuk als spannend. Je krijgt powerkite les op het strand bij Natural High, hierna kun je de powerkite met je ogen dicht besturen. Powerkiten is de basis van kitesurfen en eveneens een mooie manier om je krachten te meten met de wind. 

Flamping Camps zwemmen

zwemparadijs

In het zwemparadijs naast onze huisjes kunnen de deelnemers na een dag watersporten even bijkomen in een van de bubbelbaden. Wie nog niet moe is kan van de glijbaan en nog veel meer!

Flamping Camps bowlen

bowlen

Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf!

Flamping Camps paardrijden

paardrijden

De natuurlijkste buitenrit beleef je in Renesse, waar je op de rug van een prachtig paard de omgeving te zien krijgt. Rij door bos en duinen, langs appelgaarden en polders.

Misschien durf jij zelfs wel door zee! 

Flamping Camps midgetgolf

midgetgolfen

Wil jij midgetgolfen op een van de meest spectaculaire banen van Europa? Of ga speel jij liever in de buitenlucht, op de ‘Shark Island minigolf’?

 

Wie slaat er in de minste pogingen raak en wint het spannende midgetgolftoernooi?

bottom of page